زپوها

دانلود کتاب، جزوه، تحقیق | مرجع دانشجویی

زپوها

دانلود کتاب، جزوه، تحقیق | مرجع دانشجویی

دانلود مقاله نقش فناوری نانو در صنایع غذایی (فرمت فایل word ورد )تعداد صفحات 39

 دانلود مقاله نقش فناوری نانو در صنایع غذایی (فرمت فایل word ورد )تعداد صفحات 39


عنوان مقاله : نقش فناوری نانو در صنایع غذایی

قالب بندی : Word

تعداد صفحات 39

شرح مختصر : نانو تکنولوژی به عنوان تکنولوژی قدرتمند قادر است که سیستم غذایی و کشاورزی را متحول کند .امنیت سیستم غذایی و کشاورزی، درمان بیماری زایی با سیستم توزیع دارو و ابزارهای جدید بیولوژیکی مولکولی و اتمی (سلولی)،ابزارهای جدید برای شناسایی پاتوژن و حفاظت از محیط زیست مثالهای مهمی در رابطه با نانو می باشند. برخی نمونه های اساسی نانو به عنوان تکنولوژی قدرتمند مدرن عبارتند از : تولید،فرآیند و ارسال محصولات غذایی که با امنیت بیشتری تولید شده اند زیرا نانو سنسورها برای شناسایی پاتوژن و آلودگی پیشرفت کرده است. توسعه نانو ابزارهایی، که امکان ثبت تاریخچه محیط،موقعیت و روشهای ارسال کالا را ثبت می کند. سیستم هایی که ترکیبی از حسگرهای هوشمند اند و موقعیت، گزارش، کنترل از راه دور را با امنیت بیشتر و موثرتری انجام می دهند. امنیت سیستم غذایی و کشاورزی بسیار حائز اهمیت است، غذاهای سنتی باید با کنترل و امنیت بیشتری تهیه گردند. نانو تکنولوژی پتانسیل های واقعی این سیستم ها را حفظ می کند : راندمان تولید محصولات وفرآیند های غذایی، امنیت غذا، و پیامد های زیست محیطی تولید، انبار، توزیع بهتر غذا خواهند شد . با این فناوری در کشاورزی اگر یک گیاه یا حیوان دچار بیماری شود . روزها، هفته ها و ماهها قبل از حضور بیماری توسط نشانه های ارگانیسم شناسایی شده و از شیوع آن جلوگیری می کنیم.

فهرست :

نانو تکنولوژی، فناوری نوین

تعریف نانو تکنولوژی

تاریخچه نانو در جهان

اصول پایه نانو تکنولوژی

اساس ارتباط نانو تکنولوژی و علم و تکنولوژی غذا

ارتباط نانو تکنولوژی با مهندسی کشاورزی و سیستم های غذایی

عناصر پایه در فناوری نانو

نانو بیو مواد، نانو مواد و کاربردهای آنها

نانولوله ها

نانو کامپوزیت ها

نانو کپسول

نانو تکنولوژی برای توزیع تحت کنترل و سیستم کپسولی

مزایای متعدد سیستم کپسولی

نانوسنسورها

برخی از کاربردهای نانو سنسورهای بیو آنالیتیکال

پتانسیل نانو سنسورها و تحقیقات در صنعت کشاورزی و غذا

نانوفیلترها و کاربرد آنها در بیوتکنولوژی

ماشین های نانو تکنولوژی

میکرو سیال

نانو بیو پروسس

نانو سنسور های بیو آنالیزی

سطوح بیو سلکتیو

بسته بندی نانو Nano packaging

کاربرد های نانو در صنعت بسته بندی

غذاهای نانو Nano Food

نتیجه گیری

واژه نامه

منابع

 

خرید و دانلود  دانلود مقاله نقش فناوری نانو در صنایع غذایی (فرمت فایل word ورد )تعداد صفحات 39


مقاله و تحقیق درباره الکل و مضرات آن

 مقاله و تحقیق درباره الکل و مضرات آن


اصطلاح الکل به گروه وسیعی از مولکول‌های آلی اطلاق می‌شود که یک گروه هیدروکسیل  (-OH) پیوسته به اتم کربن اشباع شده است اتیل الکل که گاهی الکل نوشیدنی هم نامیده می‌شود برای خوردن مورد استفاده قرار می‌گیرد. طعم و مزه مشخص مشروبات الکلی مختلف،‌ حاصل روش‌های تولید آنها است، که در محصول نهایی به پیدایش متجانس‌های مختلف می‌انجامد، هرچند متجانس‌ها ممکن است اثرات روان گردان متفاوت بر مشروبات الکلی مختلف ببخشد، این تفاوت‌ها عملا در مقایسه با اثر خود اتانول جزئی است. لذا بر حسب اندازه‌های متوسط مشروب‌ها، پزشک می‌تواند تخمین بزند که یک پیمانه مشروب، سطح الکل خون یک شخص ۱۵۰ پوندی را ۱۵ تا ۲۰ میلی‌گرم در دسی لیتر بالا می‌برد، تقریبا غلظت الکلی است که یک فرد معمولی می‌تواند در هر ساعت متابولیزه کند.

خرید و دانلود  مقاله و تحقیق درباره الکل و مضرات آن


مجموعه روابط و فرمول های درس محاسبات عددی رشته مکانیک به صورت خلاصه

 مجموعه روابط و فرمول های درس محاسبات عددی رشته مکانیک به صورت خلاصه


این فایل شامل 2 صفحه خلاصه نکات و فرمول ها و روابط درس محاسبات عددی به صورت دست نویس و در غالب فایل pdf است.

خرید و دانلود  مجموعه روابط و فرمول های درس محاسبات عددی رشته مکانیک به صورت خلاصه