45 صفحهخلاصه طرح:در این گزارش شده است که به مراحل طراحی کارخانه پودر و روغن پرداخته شوود گوشت طرحوی کوه بوه مر وور
تولید پودر گوشت به عروان محصول اصلی و روغن به عروان محصول فرعی مورد ارزیابی قرار میگیرد تا امکان تولیود
آن بر اساس اطالعات در دسترس بررسی شود اطالعاتی که عموما تحقیقاتی بوده و از مرابع مختلفی از جمله وزارت
صرایع، اداره گمرک و یا مصاحبه با کارشراسان مربوطه و همچرین مقاالتی که توسط سازمان هوا تحقیقواتی بوین
المللی از جمله FAO( سازمان خوار و بار جهانی( و بدست آمده است