
مقاله با عنوان شیر گاو در فرمت ورد در 36 صفحه و شامل مطالب زیر می باشد:
مقدمه
تاریخچه رکوردگیری در ایران و جهان
الف: تاریخچه رکوردگیری شیر در دنیا
ب: تاریخچه رکوردگیری شیر در ایران
اهمیت رکورد گیری
الف : کنترل تغذیه دام
ب: نقش رکورد در حذف گاوهای کم بهره و انتخاب گاو های پربهره
ج: نقش رکورد گیری در برنامه های اصلا نژادی کشور
د: نقش رکورد گیری در بهبود تولید مثل وکاهش فاصله گوساله زایی
ه : کنترل ورم پستان
ل: استفاده دستگاه های تحقیقاتی از اطلاعات رکورد .
انواع رکوردگیری
1- نقش رکورد گیری و ضرورت انجام آن
2- چگونگی انجام رکود گیی
3- اطلاعاتی که در مورد هرگاو برای ثبت رکورد هر دوره شیرواری الزامست عبارتند از :
4- شروع رکورد گیری
5-فواصل رکورد گیری
6-محاسبه اولین زایش تا اولین تست
7- محاسبه فواصل تستها
8- دفعات دوشش و چگونگی محاسبه تولید روزانه شیر
9- تعیین درصد چربی شیر در هر بازر سی
10- حد اقل فاصله زمانی جهت برداشت نمونه برای تعیین درصد چربی شیر (اززمان زایش تا اولین تست )
11- تعیین درصد پروتئین
12- چگونگی تبدیل درصد چربی در پروتئین به کیلوگرم ( مقدار)
13 – چگونگی برآورد کل تولید شیر و چربی در خلال دو تست
14- ختم رکورد گیری ، خشک شدن گاو تصحیح تولید در خلا ل آخرین تست تا خشک شدن ( پایان رکورد گیری شیر و محاسبات مربوطه )
الف – در دست بودن تاریخ دقیق خشکی گاو
ب- عدم دسترسی به تاریخ دقیق خشکی گاو
15- محاسبات تولید به هنگام عدم انجام رکورد گیری در یک دوره
16- تصحیح تولید به هنگام افت بیش از حد آن
17- تصحیح تولید به هنگام که دردو تست متوالی افت بیش از حد داشته باشد
18-بر آورد تولید به هنگام عدم رکورد گیری در یک دوره وافت زیاد تولید در دوره بعد از آن
19-محاسبه رکورد سرانه گله در هر ماه
20- تعیین متوسط چربی گله در هر ماه
21- تعیین محصول خام در هر دوره شیر آوری
22- لزوم تصحیح واستاندارد تولید دامها
23- نحوه استاندارد تولید هر دوره شیرواری گاو
روش ژربر
دستگاه میلکوتستر و اسکن
دستگاه فوسوماتیک
عملیات محاسباتی اطلاعات شیر در آزمایشگاه
روش های مختلف انجام رکورد گیری شیر
