دانلود گزارش کارآموزی موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال بذر کرج
بخش تحقیقات سیب زمینی و پیاز و حبوبات آبی
فرمت فایل: ورد قابل ویرایش
تعداد صفحات:177
فهرست
تاریخچه
بخش تحقیقات سیب زمینی و پیاز
قسمت اول: سیب زمینی
مقدمه
طبقه بندی
گیاه شناسی
گلدهی در سیب زمینی
طبقه بندی و مراکز پراکنش سیب زمینی
عادت رشد
سیستم تولید بذر گواهی شده در کانادا
آبیاری
نیازهای غذایی سیب زمینی
زمان برداشت
فیزیولوژی پس از برداشت
گواهی بذور سیب زمینی
هدفهای اصلاحی سیب زمینی
طرح در حال اجرا در مؤسسه بررسی سیب زمینی
عنوان
قسمت دوم: پیاز
پیشینه
رده بندی گیاهی
ترکیب پیاز
بو و طعم پیاز
ارقام پیاز
سطح زیر کشت
تولید
عملکرد
فرایند تولید
انبار کردن
طرح های در حال اجراء در مؤسسه بر روی پیاز
منابع و مأخذ