زپوها

دانلود کتاب، جزوه، تحقیق | مرجع دانشجویی

زپوها

دانلود کتاب، جزوه، تحقیق | مرجع دانشجویی

طرح توجیهی بسته بندی عسل با ظرفیت 240 تن درسال همراه با یک فایل هدیه کتاب رموز اعتماد به نفس در زندگی وکار برای همه

 طرح توجیهی بسته بندی عسل با ظرفیت 240 تن درسال  همراه با یک فایل هدیه کتاب رموز اعتماد به نفس در زندگی وکار برای همه


مقدمه :

عسل ترکیبی طبیعی مملو از قندها است . تمامی این قندها ساده اند و در عسل فیبری وجود ندارد. دوترکیب مهم و فراوان عسل فروکتوز و گلوکز اند و آب سومین ترکیب فراوان عسل است.

غیر از قندها مواد دیگری چون اسیدها ، موادمعدنی و پروتئین نیز در عسل یافت میشود. چون فروکتوز در عسل فراوان است شیرینی آن از شکر بیشتراست که تا 1.5 برابر شیرینتر هم میشود.

اهمیت قندها در عسل :

قند در عسل برویژگی طبیعی عسل اثرمیگذارد پس :

رطوبت عسل ، طول عمر عسل،انرژیزایی عسل ،مزه ،بلوری شدن عسل،رنگ و واکنش رنگ گیری عسل در اثر

حرارت تحت تاثیر قندهای عسلند.اگر مقدار فروکتوز عسل را بر مقدار گلوکز موجود در عسل تقسیم کنیم عددی

به دست می آید که از آن میتوان به عنوان شاخصی برای تمایل عسل به بلورزدن استفاده کرد.همچنین نسبت

مقدار گلوکز به مقدار آب در عسل هم برای این منظور به کار میرود. مقدار این شاخص آخری باید از 1.7 کمتر

باشدواگر از 2.1 بیشتر شد عسل سریعا بلور میزند. هر گرم عسل 3.68 کالری انرژی دارد.


خرید و دانلود  طرح توجیهی بسته بندی عسل با ظرفیت 240 تن درسال  همراه با یک فایل هدیه کتاب رموز اعتماد به نفس در زندگی وکار برای همه


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.