زپوها

دانلود کتاب، جزوه، تحقیق | مرجع دانشجویی

زپوها

دانلود کتاب، جزوه، تحقیق | مرجع دانشجویی

دانلود بهترن نمونه سوال تستی چهار گزینه با جواب ICDL

 دانلود بهترن نمونه سوال تستی چهار گزینه با جواب ICDL


gkh_44.jpgدانلود بهترین تست چهار گزینه ای ICDL برای شما عزیزان


برای کسانی که میخواهند دیپلم کامپیوتر بگیرن سوال تستی همرا با جواب ICDL اماده کردیم بهترین اموزش برای حرفه ای تست زدن و قبولی شما


هزینه کم درنظر گرفته شده فروش این محصول نشانه بی کیفیت بودن محصول نیست بلکه جهت خرید آسان
و فراگیر تمامی کاربران گرامی و جلب رضایت شما دوستان است.



 در صورت که نمی دانید چگونه خرید کنید ابتدا اموزش راهنمایی خرید کلیک کنید
http://s6.picofile.com/file/8177152976/rahnemaonline.jpg
       



خرید و دانلود  دانلود بهترن نمونه سوال تستی چهار گزینه با جواب ICDL


دانلود پروژه کارآفرینی احداث کارخانه سوسیس و کالباس (فرمت فایل word ورد )تعداد صفحات 142

 دانلود پروژه کارآفرینی احداث کارخانه سوسیس و کالباس (فرمت فایل word ورد )تعداد صفحات 142


عنوان پروژه : احداث کارخانه سوسیس و کالباس

قالب بندی : Word

تعداد صفحات 142

شرح مختصر : پروژه ای که مشاهده می کنید در رابطه با طرح توجیهی احداث کارخانه تولید محصولات سوسیس و کالباس می باشد که این پروژه بسیار کامل و جامع بوده و شامل قسمت های سرفصل و عناوین قسمت ها و دارای نقشه کامل از طرح اماکن موجود در کارخانه می باشد و چیزیی بالغ بر 140 صفحه نیز متن این پروژه می باشد

فهرست :

بخش اول : کلیات و شناخت طرح

تاریخچه

ارزش غذایی محصولات

تعاریف و مشخصات فنی سوسیس و کالباس

طبقه بندی انواع مختلف سوسیس و کالباس

فرمولاسیون سوسیس و کالباس

استانداردهای میکروبیولوژیکی کالباس و سوسیس

بخش دوم : مطالعه بازار و بازاریابی

مطالعه بازار

میزان مصرف گذشته کالا و همچنین صادرات و واردات

مقادیر صادرات طی چند سال اخیر به کشورهای صادر شده

تحلیل مصرف گذشته و پیش بینی تقاضا

بازاریابی

تحلیل مصرف کنندگان و سیاست های حاکم بر بازار

فروشندگان فرآورده های گوشتی

طرح محصول

بسته بندی

قیمت گذاری

توزیع ، تبلیغ و پیشبرد فروش

یافتن محل مناسب جهت اجرای طرح

بخش سوم : مطالعات فنی و مهندسی

ظرفیت و برنامه تولیدی

جایگاه صنعت سوسیس و کالباس در صنعت کشور

تعیین محدوده ظرفیت اقتصادی

مشخصه عملکرد واحد

تعیین ظرفیت و برنامه تولید

مواد اولیه و افزودنی

مواد اولیه بسته بندی

روشهای مختلف تولیدی و انتخاب بهترین روش

بخش سوم : مطالعات فنی و مهندسی

تشریح فرآیند منتخب

فرمولاسیون

کاتریزاسیون (اختلاط مواد اولیه )

پر کردن

دود دادن

پختن

لیست ماشین آلات فرآیند منتخب

کنترل کیفیت فرآیند منتخب

تجهیزات مورد نیاز در آزمایشگاه کنترل کیفیت

تاسیسات عمومی مورد نیاز

آزمایشگاه و تعمیرگاه

وسائل نقلیه مورد نیاز

تاسیسات برق

مصرف برق تاسیسات

برق مورد نیاز کل واحد

تاسیسات آب

برآورد آب روزانه واحد

تاسیسات سوخت رسانی

تاسیسات بخار

تاسیسات هوای فشرده

تجهیزات رفع آلودگی

سایر تاسیسات عمومی

تاسیسات سردخانه

تجهیزات سرمایش و گرمایش سالنها

تجهیزات اطفاء حریق

باسکول

جمع بندی تجهیزات و تاسیسات جانبی

محاسبه میزان مواد اولیه

میزان مواد اولیه سوسیس آلمانی

میزان مواد اولیه کالباس لیونر

میزان مواد اولیه کالباس مارتادلا

میزان مواد اولیه ژامبون گوشت

بخش سوم : مطالعات فنی و مهندسی

میزان مواد اولیه سوسیس بلغاری وکالباس خشک

نیروی انسانی مورد نیاز

مدیریت

تعداد کارگران خط تولید

کارکنان تعمیر گاه و تاسیسات

کارکنان اداری و خدمات

محاسبه سطح زیر بنای ساختمانها و سطح زمین

مساحت سالن تولید

مساحت مورد نیاز انبار و سرد خانه

مساحت تاسیسات جانبی

مساحت ساختمان اداری رفاهی و خدماتی

مساحت زمین و محوطه سازی

اثرهای طرح بر محیط زیست

بخش چهارم :مطالعات مالی و اقتصادی طرح

برنامه تولید سال آینده

سرمایه گذاری مورد نیاز طرح

سرمایه گذاری ثابت طرح

مشخصات زمین

ساختمان سازی

ماشین آلات مورد نیاز طرح

تاسیسات آب مورد نیاز

تاسیسات برق مورد نیاز

تاسیسات سرد خانه

آزمایشگاه و تعمیرگاه

تاسیسات سرمایش و گرمایش

سایر تجهیزات

وسائل نقلیه مورد نیاز

وسائل اداری

هزینه های قبل از بهره برداری

بخش چهارم :مطالعات مالی و اقتصادی طرح

جمع بندی میزان سرمایه گذاری ثابت طرح

سرمایه در گردش مورد نیاز

هزینه های تولیدی

هزینه های مواد اولیه

حقوق و دستمزد

میزان انرژی مصرفی سالیانه

هزینه استهلاک

هزینه تعمیرات و نگهداری

هزینه های عملیاتی

هزینه‌های ثابت

هزینه های متغیر

قیمت تمام شده محصولات و محاسبه سود سالیانه

قیمت تمام شده سوسیس آلمانی

کل هزینه سوسیس آلمانی

قیمت تمام شده کالباس لیونر

کل هزینه کالباس لیونر

قیمت تمام شده کالباس مارتادلا

هزینه متغییر کالباس مارتادلا

کل کالباس مارتادلا

قیمت تمام شده ژامبون گوشت

هزینه کل ژامبون گوشت

قیمت تمام شده کالباس خشک

هزینه کل کالباس خشک

قیمت تمام شده سوسیس بلغاری

هزینه کل سوسیس بلغاری

سود سالانه

محاسبه ارزش افزوده

محاسبه شاخص های اقتصادی

محاسبات نقطه سربه سر

عکس های مرتبط با کارخانه سوسیس و کالباس و دستگاه های مخصوص آن

نقشه و پلان کارخانه

منابع

 

خرید و دانلود  دانلود پروژه کارآفرینی احداث کارخانه سوسیس و کالباس (فرمت فایل word ورد )تعداد صفحات 142


سبک سینه زنی واحد امام زمان (عج)

 سبک سینه زنی واحد امام زمان (عج)


این محصول درباره سبک های سینه زنی واحد امام زمان (عج) به صورت فایل زیپ حاوی دو عدد فایل صوتی (سبک ها ) و یک عدد فایل پی دی اف ( متن سبک ها ) می باشد . امیدوارم مورد رضایت شما عزیزان واقع شود .

خرید و دانلود  سبک سینه زنی واحد امام زمان (عج)


مقاله نقش مؤسسات حسابرسی در مواجه با عواقب ناشی از بحران مالی

 مقاله نقش مؤسسات حسابرسی در مواجه با عواقب ناشی از بحران مالی


شرح مختصر : امروزه با توجه به نتایج حاصل از بحران اقتصادی و در نظر گرفتن نقش و جایگاه حسابرسان در گزارشگری نسبت به وجود چنین بحرانی فشار قابل توجهی را از طرف ذینفعان متعدد به گزارشات و اطلاعات مالی حسابرسی و تأیید شده توسط مؤسسات حسابرسی بر روی مؤسسات عالی حسابرسی در حوزه اتحادیه اروپا بوجود آورده است. کاهش در سطح دسترسی به منابع و محدودیت حاکم بر آن‌ها، افزایش و حجم رو به رشد انتظارات ذینفعان در سازمان‌ها و دولت‌ها، شامل (شهروندان، نهادهای مدنی، گروه‌های سرمایه‌گذاران، دولت و غیره) در نتیجه بحران مالی و اقتصادی و شوک‌های غیرقابل پیش‌بینی دیگر و …، عملاً نتیجه عدم تعادل در اقتصاد و جامعه را در بر داشته است که بخشی از این عدم تعادل در ارتباط با مدیریت مؤثر بر نحوه خرج‌کرد هزینه‌های پولی مردم است. بر همین اساس بمنظور برون رفت از فشار موجود در اتحادیه اروپا مؤسسه عالی حسابرسی (SAI) به عنوان حسابرسی مستقل (خارجی) و – حسابرس بودجه- دولت‌های حوزه اتحادیه اروپا تعیین گردیده تا بمنظور تحصیل و دستیابی به سطح مناسبی از سطح اطمینان‌بخشی در تأثیرگذاری حسابرسی با استفاده از ورودی‌های متعدد مأخوذه از فرآیند حسابرسی و سایر عوامل مؤثر بر آن در راستای دستیابی به سطح اعتمادبخشی و شفافیت در پاسخگویی دولت‌ها در قبال ذینفعان – آحاد مردم- اقدامات لازم و کنترل‌های مربوطه را انجام دهند. در پاسخ به تغییرات بوجود آمده و شرایط اقتصادی موجود ضرورت دارد که کشورهای اتحادیه اروپا با سیال نمودن و به جریان انداختن منابع غیرمتعارفی از جمله دانش و سرمایه اجتماعی خود که در سطح کشورها و سازمان‌های آن‌ها وجود دارد عملاً امکان انطباق‌پذیری بیشتر و مؤثرتری در ارتباط با توجه به نیاز ذینفعان و بمنظور دستیابی به اهداف استراتژیک تعریف شده در کشور خود را مهیا نمایند.

فهرست:

مقدمه

مرحله اول)  آمادگی:

هدف اصلی مؤسسه عالی حسابرسی کمک به ایجاد و راه‌اندازی سیستم‌های نظارتی

مرحله دوم) پاسخ فوری:

مجموعه اقدامات و عملیات‌ اصلی ترتیبی انجام شده توسط بانک مرکزی اتحادیه اروپا در کشورهای اتحادیه اروپا

مرحله سوم) مدیریت بحران:

تغییر سیاست‌های اقتصادی در اتحادیه اروپا و کشورهای عضو آن

مرحله چهارم) ناهنجاری‌های اصلی تا رفع موانع رفاه اجتماعی:

مرحله پنجم) استراتژی خروج از بحران:

همکاری در انتظام‌بخشی حسابرسی

نتیجه


خرید و دانلود  مقاله نقش مؤسسات حسابرسی در مواجه با عواقب ناشی از بحران مالی